Restauracja hotelowa Moderna oferuje swoim gościom profesjonalizm, oryginalną atmosferę, przychylność i niecodzienną gastronomię. Menu opiera się na składnikach sezonowych i połączeniu tradycji i nietuzinkowych pomysłów, tworzących harmonijną całość i pozwalających w pełni cieszyć się przeżyciami kulinarnymi. Uzupełnieniem potraw jest starannie opracowana oferta win. Restauracja oferuje 90 miejsc, z możliwością wyjścia na taras w okresie letnim.
Zespołem kucharzy kieruje Executive Chef hotelu Vitality Michal Kuczera.
Cukiernia zachęca to beztroskiego posiedzenia przy kawie marki Danesi i domowych deserach. W menu znajduje się bogata oferta tortów, deserów, drinków i potraw, wśród których nie mogło zabraknąć kultowego tortu czekoladowo malinowego lub ciabatty z domowym wołowym Pastrami i serem cheddar. W okresie letnim do dyspozycji gości oddany został słoneczny taras. Na uroczyste okazje zespół może przygotować niecodzienne torty na życzenie.
Jestem zwolennikiem zarówno nowoczesnej kuchni światowej, jak i tradycyjnej kuchni czeskiej, do której zawsze dodają jakiś wyjątkowy element, który sprawia, że moje potrawy są wyjątkowe i seksowne. w kuchni preferuję prostotę i elegancję. Doświadczenia zdobywałem w Niemczech, Austrii i Szwajcarii, gdzie prestiż i jakość stoją zawsze na pierwszym miejscu. Obecnie już od ośmiu lat jestem częścią zespołu hotelu Vitality, gdzie zawsze staramy się przygotowywać harmonijne połączenie kształtów, kolorów i smaków.
Cukiernia Café Maryša ...
Restauracja Moderna ...